Slovenská lekárska komora

Sme členmi

AEMH CPME
  1. Nezaradene
  2. >
  3. Relax, cestovanie, voľný čas

Relax, cestovanie, voľný čas

Cestovná kancelária SATUR

Kúpele Bojnice

Okúpte sa v Rajeckých Tepliciach lacnejšie!

Zľava na cateringové a reštauračné služby v Cafe Restaurant Zichy a Zichy Catering


 

 

Cestovná kancelária SATUR

Podmienkou priznania zľavy je preukázanie sa jednej z osôb, ktoré chcú uzatvoriť zmluvu o zájazde, potvrdením zamestnaneckého pomeru v SLK, prípadne potvrdením o členstve v SLK - Slovenská lekárska komora. 

 

  •  dodatočná zľava 3% z First Moment cien
  •  3% zľava z katalógových cien
  •  dodatočná zľava 3% z Last Minute cien

 

Váš zľavový kód pre online nákup na www.satur.sk je: VP22SLK

 


 

Kúpele Bojnice - www.kupele-bojnice.sk

Od 7.8.2018 platí pre členov SLK zľavu 15 % z cenníkových (pultových) cien liečebných pobytov Vital, Vital plus, Klasik, Dynamik s ubytovanim v liečebnom dome Lysec.

Pre poskytnutie zľavy je člen SLK povinný preukázať sa pred uplatnením zľavy potvrdením o členstve v SLK. Kúpele sú oprávnené overiť si členstvo člena SLK na sekretariáte SLK telefonicky alebo elektronickou poštou na adrese sekretariat@lekom.sk


 

Okúpte sa v Rajeckých Tepliciach lacnejšie!

Od 1.7.2010  platí pre členov SLK zľava 15 % z ceny všetkých služieb uvedených v platnom cenníku kúpeľov Rajecké Teplice na všetky druhy liečebných pobytov.

Pre poskytnutie zľavy je člen SLK povinný preukázať sa platným preukazom a identifikačným číslom lekára v registri lekárov. Kúpele sú oprávnené overiť si členstvo člena SLK na sekretariáte SLK telefonicky alebo elektronickou poštou.
  
- viac informácií: www.spa.sk


Zľava na cateringové a reštauračné služby v Cafe Restaurant Zichy a Zichy Catering

Slovenská lekárska komora ponúka svojim členom možnosť 20% zľavy z ceny jedál a poskytnutých cateringových služieb v Cafe Restaurant Zichy,Ventúrska 9, 811 01 Bratislava a tiež v službách Catering Zichy, Ventúrska 9, 811 01 Bratislava.

Kontakt:
Tel: 02/54418557
Fax: 02/54431683
e-mail: restaurant@careca-zichy.skzichy@careca-zichy.sk
www.careca-zichy.sk

Pri zabezpečovaní týchto služieb alebo platbe sa člen SLK preukáže svojou kartou SLK, prípadne nahlási svoje registračné číslo v SLK.