Slovenská lekárska komora

Sme členmi

AEMH CPME
  1. Nezaradene
  2. >
  3. Výhody pre členov SLK - Bývanie

Výhody pre členov SLK - Bývanie

Produkty spoločnosti WHIRLPOOL SLOVAKIA

Postavte si dom s Tatra Progres, spol. s.r.o.


 

Produkty spoločnosti WHIRLPOOL SLOVAKIA

Produkty firmy WHIRLPOOL SLOVAKIA spol. s r.o. až o 20% lacnejšie pre členov SLK s predĺženou zárukou o 1 rok.

Prezident SLK podpísal za SLK so spoločnosťou Whirlpool Slovakia s.r.o.zmluvu o vzájomnej spolupráci, pričom SLK bude vykonávať v rámci svojich možností v prospech uvedenej firmy reklamnú činnosť a firma poskytne členom SLK výrobky zo svojho produktového portfólia za zvýhodnených podmienok -20 % zľava z maloobchodnej ceny a predĺženie záručnej doby tovaru o jeden rok.

- Cenník spotrebičov pre členov SLK platný od 1.4.2024 - TU

 

Postup objednávania:

  1. Pošlete objednávku na dohodnutom tlačive so záväzným termínom na mailovu adresu: tomas_kocian@whirlpool.com(ak si chcete sami napisať adresu do emailu, tak je s podtržníkom tomas_kocian a potom už ďalšie údaje @whirlpool.com), tel: 02/ 58104440; fax: 02/53411216. Objednávka musí obsahovať - meno, adresu, kontaktne údaje a registračné číslo SLK, požadovaný model. V prípade problémov kontaktujte priamo obchodného riaditeľa p. Fabuša, peter_fabus@whirlpool.com

Tlačivo objednávky stahnite TU.

  1. Whirlpool založí objednávku do systému.
  2. Logistický partner dodá tovar na adresu dodávky v určenom termíne 4. Whirlpool Slovakia vystaví faktúru s termínom splatnosti 14 dní odo dňa prevzatia výrobkov a pošle ju poštou na fakturačnú adresu objednávateľa 5. Člen SLK zaplatí faktúru (variabilný symbol = číslo faktúry) v termíne splatnosti a tým je celý proces ukončený, Whirpool dodá tovar na adresu kupujúceho.
  3. Nezaplatenie faktúry za prebratý tovar v termíne splatnosti má za následok ukončenie spolupráce firmy Whirlpool s SLK. Prosíme Vás preto o dodržanie termínov splatnosti.

 

Postavte si dom s Tatra Progres, spol. s.r.o.

Členovia SLK majú u spoločnosti Tatra Progres,spol. s.r.o. zľavu 6 % na výstavbu domov pri využití projektov z katalógu GAMART, s.r.o. pri objednávke výstavby domu stupňa rozostavanosti č. I. (holostavba exteriér a interiér), alebo stupňa rozostavanosti č. II. (exteriér na kľúč a interiér ako holostavba) z katalógovej ceny domu.

V prípade individuálneho projektu, ktorý nie je uvedený v katalógu, majú členovia SLK zľavu 3 % z ceny vypočítanej ako súčin plošnej výmery konkrétneho domu a ceny za meter štvorcový výstavby uvedenej cenníku v závislosti od stupňa rozostavanosti domu.

Pre členov SLK katalógový cenník výstavby domov spol. GAMART, s.r.o.

Pre členov SLK špecifikácia štandardného vybavenia